Klimatsamling laddar om!

Efter succén med klimatmanifestationen den 29/11  är det dags för samarbetsinitiativet Klimatsamling att blicka framåt och bestämma hur man ska jobba vidare. Många människor har blivit engagerade, ett stort kontaktnät har skapats och vi har visat oss själva och andra vad vi kan åstadkomma. Hur förvaltar vi det kapitalet på bästa sätt?

För att få svar på den frågan bjuder vi till ett nytt visionsmöte om Klimatsamling lördag den 6 februari på Studiefrämjandets lokal Falken på Falkgatan 7. Preliminär tid är satt till mellan kl 10 och 15 (med lunch till självkostnadspris), men vi återkommer med detaljerat program senare. Vi kommer också att lägga upp ett Facebook-evenemang inom kort.

Kryssa denna dag i almanackan och tipsa klimatengagerade vänner så hörs vi snart igen med mera info.