Studiebesök på Fågelcentralen på söndag 24/1

Datum: Söndag den 24 januari kl 11.00.

Obs! Antalet besökare är begränsat till 30 st så registrerad anmälan krävs för att delta! Anmäl deltagande till Lena Nilsson, 0708-71 26 62, lena.ellen.nilsson@gmail.com

Vi gör ett studiebesök på Fågelcentralen som är en anläggning där skadade fåglar får hjälp. Centralen drivs av Göteborgs Ornitologiska Förening sedan 1987 då den etablerades för avel av den då utrotningshotade pilgrimsfalken. Nu arbetar de med rehabilitering av alla sorters vilda fåglar. Vi får en rundvandring på anläggningen. Studiebesöket tar ca 1,5 – 2 timmar. Medtag egen fika om ni vill fika.

Plats: Tullarehög 50, Göteborg. Kollektivtrafikhållplats: Hög.
Karta

Resa till anläggningen är möjlig med buss som då måste förbeställas, meddela därför om du vill åka kollektivt vid anmälan så görs gemensam beställning. Buss 39, avgång från Eriksdal, Kungälv kl 10.30. Återresa från Hög kl 13.05

Det går även resa hit med bil.