Vi firar 60 år i Slottsskogen den 28 september!

I år har Naturskyddsföreningens göteborgskrets funnits i sextio år. Göteborgskretsen bildades i maj 1959. Det första stora projektet var att rädda Rya skog, det lilla urskogspartiet som ligger insprängt mellan Ryaverket och en av de stora hamnarna på Hisingen. Och det lyckades. Det är mycket som har lyckats för Naturskyddsföreningens göteborgskrets under de här sextio åren. Men det finns även massor kvar att jobba med och krut på miljön måste läggas i minst sextio år till. Ert engagemang bidrar till förändring!

Möt upp på vårt event i Slottsskogen, nedanför Björngårdsvillan 28 september. Vi bjuder på musik, aktiveter och massor av information om våra aktiviteter i Göteborg.

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/1730846343725640/