Temakväll: Grön infrastruktur – 1 september

.
Välkomna på en online föreläsning och workshop kring temat grön infrastruktur tisdag 1 september 18.00-19.30. Linnea Söderberg från länsstyrelsen kommer inleda kvällen med att berätta om den regionala handlingsplanen för Västra Götaland och vad det innebär för Göteborg. Oskar Tagesson från Naturskyddsföreningen i Göteborg berättar därefter vilka gröna kopplingar föreningen vill se och sen avslutas kvällen med diskussioner i bikupor.
.
Eventet är gratis och ingen föranmälan krävs. Länk till temakvällen på zoom här. Vi startar igång kl 18.00. Vi problem/frågor mejla albin_johansson@outlook.com
Mer info läs på Facebook.
.
Välkomna!
.
Med vänliga hälsningar
Oskar Tagesson och Albin Johansson
Naturskyddsföreningen i Göteborg
.
Illustration ovan från Naturvårdsverket och illustratören Kjell Ström
.