Föreläsning om framtiden för parkering och nya bostäder i Göteborg 25/5

 

Hur ser framtiden för parkeringen ut och vilka möjligheter till ökat bostadsbyggande finns det om parkeringsytan minskar? Hur många fler bostäder kan byggas i Göteborg om kraven på parkering vid nybyggnation minskar?

Varmt välkommen till en digital föreläsning med Tobias Nordström från Spacescape som ska berätta mer om detta. Han var en av dem som tog fram underlaget till rapporten “Framtiden för parkering och nya bostäder” från Naturskyddsföreningen, Hyresgästföreningen och Fastighetsägarna.

Föreläsningen är tisdagen 25 maj kl. 19-20

Detta är andra delen av en serie digitala seminarium som Hyresgästföreningen och Naturskyddsföreningen i Göteborg anordnar under 2021 kring hållbar stadsplanering.

Eventet är gratis och ingen föranmälan krävs.

.