Sätt ljuset på miljöförsvarare! Namninsamling och andra sätt att hjälpa till.

Den 10 december är dagen för de mänskliga rättigheterna. Det uppmärksammar Naturskyddsföreningen genom att belysa situationen för de människor som försöker skydda miljö och natur. Vi behöver din hjälp att skapa opinion för ett starkare skydd för miljöförsvarare så att de inte behöver möta hot och våld.

Företags verksamhet är en starkt bidragande orsak till att miljöförsvarare hotas. Just nu ligger det två viktiga lagförslag på EU-kommissionens bord som om de blir skarpa kan göra stor skillnad för miljö och människor. Men för att det ska bli verklighet behöver vi sätta press på politikerna! Ett enkelt sätt att göra det på är genom att skriva under vår namninsamling. Den hittar ni HÄR.

Ytterligare exempel på hur man kan hjälpa till hittar ni HÄR.

Tack för er hjälp!