After work i skogen – tyst vandring i Änggårdsbergen 27/4

Obs anmälan krävs!

Västkuststiftelsen och Naturskyddsföreningen i Göteborg bjuder in till After work vandring i tystnad. Vi vandrar mestadels i tystnad, gör några närvaro-övningar och upplever naturen med våra sinnen. Stigen leder oss i kuperad terräng genom skog och förbi mossarnas öppna vattenspeglar. Från den högt belägna ljungheden är utsikten vidsträckt. Ca 5 km.

Samling vid Botaniska trädgårdens entré, innanför grindarna. Hållplats Botaniska trädgården, spårvagn 1, 2, 7 och 8. Guider är Catharina Larsson (0725-17 43 39) och Rebecka Arman. Anmälan senast 6 april. Begränsat antal platser. Gruppen kommer att delas upp och gå med var sin guide. Max 30 deltagare per grupp. Vandringen görs i samarbete med Naturskyddsföreningen i Göteborg.

Samlingsplats: Botaniska trädgården, entrén
Här är länk till anmälan: https://vastkuststiftelsen.se/guidad-vandring/6566/

Hoppas vi ses där!