Vår nya projektledare Eva Sörenson

Hej Göteborgskretsen!

Mitt namn är Eva Sörenson, och jag har just börjat jobba som projektledare för Göteborgskretsens valprojekt – Det är bråttom nu – Agenda 2026!

Det känns roligt att ha kommit igång och jag tror att det kan bli ett riktigt bra projekt som känns viktigt. Miljö- och klimatfrågor tas till viss del på allvar av kommunens politiker, men vi måste fortsätta jobba för att få upp farten på det arbetet. Både politikerna och vi göteborgare kan bättre!

Valprojektet har framförallt två spår:

– att genomföra och presentera resultatet från vår valenkät, där kommunpolitikerna får bekänna färg – i vilken riktning vill de driva kommunens miljö- och klimatarbete i framtiden?

– att genomföra två publika arrangemang med inbjudna föreläsare. Biologisk mångfald och Omställning är två teman som kommer att behandlas.

Utöver detta ska vi synas så mycket som möjligt inför valet och prata om vikten av ett genomtänkt och hållbart miljö- och klimatarbete – för att nu är det bråttom om vi ska kunna ställa om samhället och arbeta för ett långsiktigt hållbart klimat här på jorden. Det gäller att få med så många som möjligt på tåget, och ju fler av er i Göteborg som vill vara med och arbeta för detta desto bättre!

Jag kommer att hålla er uppdaterade om hur valprojektet fortlöper på våra sociala medier och tveka inte att kontakta mig om ni vill vara med och engagera er inför valet, maila mig gärna på: eva.sorenson79@gmail.com, eller ring mig på: 0730760486.