Tyst promenad utmed Lärjeån

Välkommen på tyst promenad utmed Lärjeån!

Var: Samling vid Hjällbo spårvagnshållplats, uppe på gångbron närmast Hjällbo centrum

När: 20 mars 2023, samling kl 18 och avslutning senast kl 21

Anmälan och frågor: Anders Malmsten,  amalmsten2@gmail.com, 0704-864417

Krävs medlemskap: nej

Välkommen med ut för att njuta av vårskymningen utmed Lärjeån! Vi samlas vid Hjällbo, går ner till Lärjeån och följer sedan ån en bit där den slingrar sig genom landskapet. Lagom till att bruset från ån tar vid så slutar vi prata och lyssnar på naturen istället när kvällen sänker sig över dalgången. Efter en lagom promenad vänder vi tillbaka och siktar på att vara tillbaka i Hjällbo senast kl 21, även om det går bra att avvika tidigare. Vi går i lättvandrad terräng, men kläder efter väder. Under vandringen stannar vi för att fika eller bara lyssna på naturen.

Välkomna!