Tack för era insatser i styrelsen!

Jan Gustafsson till vänster  Lena Nilsson till höger på årsmötet

Vi på Naturskyddsföreningen i Göteborg tackade på årsmötet av våra fantastiska styrelsemedlemmar. Ordförande Lena Nilsson, vice ordförande Jan Gustafsson, kassör Bo Jönsson och styrelseledamot Tobias Johansson för deras ovärderliga bidrag till vår organisation. Under deras tid i styrelsen har de arbetat hårt för att för att stärka föreningen och deras engagemang och passion har varit en inspirationskälla.

Vi vill tacka er för all er tid, energi och kunskap. Era insatser har gjort skillnad för vår miljö och vår framtid. Vi kommer att sakna er i styrelsen, men vi är tacksamma för allt ni har gjort och önskar er all lycka i framtiden.

Tack igen Lena, Jan, Bo och Tobias!

Bo Jönsson

Tobias Johansson