Föreläsning med marinbiologen och undervattensfotografen Hanna Sallén Lennerthson

Föreläsning med marinbiologen och undervattensfotografen Hanna Sallén Lennerthson 27 april 18-19 Hörsalen på Sjöfartsmuseet

27 april 18-19

Hörsalen på Sjöfartsmuseet

Marinbiologen och undervattensfotografen Hanna Sallén Lennerthson har sedan barnsben fascinerats av havet och livet under vattnet. Under denna föreläsning visar hon sina fotografier från vår marina närmiljö och lär oss mer om vad som döljer sig bland tång och alger, hur årstidens växlingar påverkar vad vi ser och vilka arter som är beroende av dessa unika marina miljöer. Föreläsningen är öppen för alla oavsett ålder och förkunskaper. I samarbete med Naturskyddsföreningen Göteborg.

(Testen är från Sjöfartsmuseets hemsida https://www.sjofartsmuseetakvariet.se/aktivitet/var-vastkust-ett-dyk-ner-i-tangen/?)