Lär dig genomskåda klimatdesinformation! 17/10

Välkommen till en spännande workshop med desinformationsexperten Abbie Richards, årets pristagare av WIN WIN Gothenburg Sustainability Youth Award! (Mer om priset https://www.winwinaward.org/youth-award och om pristagaren https://linktr.ee/abbiesr)
I denna dynamiska workshop kommer deltagarna att fördjupa sin förståelse för klimatdesinformation. Under ledning av Abbie Richards kommer vi att granska skillnaderna mellan felaktig information och desinformation.

Vi kommer också att utforska den mörka historien bakom desinformationskampanjer från fossilbränsleindustrin och analysera de senaste trenderna inom budskap från denna industri.

Genom användning av interaktiva spel och engagerande diskussionsformat kommer deltagarna att förvärva värdefulla verktyg för att kunna avslöja klimatbluffar i den verkliga världen.
Abbie Richards kommer dela med sig av sina insikter och ge deltagarna möjlighet att öva på att identifiera och bemöta falska narrativ.

Detta är en unik möjlighet att tänka som en erfaren oljechef och rusta sig för att motverka desinformation på klimatområdet. Missa inte chansen att delta i denna workshop som kommer att ge dig konkreta verktyg och kunskap för att kämpa mot klimatbluffar.

Plats: Arena Första Lång (Första långgatan 17B, Göteborg)
Antal platser: 40 st
Målgrupp: Klimatintresserade unga / vuxna upp till ca 30 år
Fika serveras under kvällen.
Registrering sker via WIN WIN Awards hemsida: https://www.winwinaward.org/…/workshop-lar-dig…
Workshopen är ett samarbete mellan WIN WIN Gothenburg Sustainablity Award, Naturskyddsföreningen och Hyresgästföreningen i Göteborg.

Hoppas vi ses!